DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Banketbakkerij Jan Boer

Vlaardingen Westhavenplaats 27, 3131 BT

Het pand waarin Jan Boer gevestigd is, is in 1898 door de verbouwing van twee 17e eeuwse huizen tot stand gekomen. Het deed dienst als woning voor dokter Kikkert en als bakkerswinkel voor Jan Boer.Vanaf april 2019 is het bedrijf overgenomen Door Martijn en Diana Huygen. Uiteraard staan zij borg voor de kwaliteit en service die u al zo lang gewent bent van de banketbakkerij. Met veel passie en ambacht vervaardigen zij het heerlijke gebak, taarten en koekjes voor u en heten zij u hartelijk welkom in de winkel.

Het pand waarin Jan Boer gevestigd is, is in 1898 door de verbouwing van twee 17e eeuwse huizen tot stand gekomen. Het deed dienst als woning voor dokter Kikkert en als bakkerswinkel voor Jan Boer.
Vanaf april 2019 is het bedrijf overgenomen Door Martijn en Diana Huygen. Uiteraard staan zij borg voor de kwaliteit en service die u al zo lang gewent bent van de banketbakkerij. Met veel passie en ambacht vervaardigen zij het heerlijke gebak, taarten en koekjes voor u en heten zij u hartelijk welkom in de winkel.

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 08.30 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 17.00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Speculaasbrokken

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 20 - 10 - 2022