DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 3

Jenny van der Putten, Echte Bakker

Mierlo Kerkstraat 30, 5731 BJ

Kwalitatief hoogwaardige ambachtelijke producten vindt u bij Jenny van der Putten, De Echte Bakker. Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Hét adres voor heerlijk, eerlijk brood met een unieke smaak! Alles wat in onze winkel wordt aangeboden komt dagelijks VERS uit onze eigen brood- en banketbakkerij en wordt op ambachtelijke wijze met heel veel liefde en gedrevenheid voor het vak voor u gemaakt met de béste grondstoffen. Dat zie je, dat ruik je, dat proéf je!   Heerlijk knapperige broden vindt u in ons assortiment, zoals o.a. Desem, Spelt, Waldkorn, Meergranen, Focaccia, Lactosevrij of Zoutarm. Onze puur ambachtelijke broden onderscheiden zich door smaak, versheid en malsheid. En wat dacht u van onze alom bekende “Mierlose Flan”, een Echte traktatie in de traditie van Mierlo Kersendorp! Niet voor niets is deze lekkernij door het Nederlands Bakkerij Centrum ‘Bekroond met Goud”! Maar ook ouderwets lekkere chocoladebollen, tompoezen, omeletjes, bananensoezen, Dutch Cookies en “Mierlose Meisjes” behoren tot onze lekkere specialiteiten.   Onze bakkerij is sinds de jaren ‘70 lid van het Echte Bakkersgilde in Wageningen. Dat betekent dat wij voldoen aan alle hoge eisen die het Gilde stelt op het gebied van met name kwaliteit. In 2010, 2011, 2012 én 2014 zijn wij uitgeroepen tot “Beste Echte Bakker van Nederland”! De ultieme erkenning van vele jaren vakmanschap en professionaliteit.   Wij nodigen u van harte uit eens een bezoek te brengen aan onze gezellige winkel aan de Kerkstraat op nummer 30, waar onze verkoopmedewerksters klaarstaan om u met veel plezier en persoonlijke aandacht te bedienen.   Heel graag tot ziens!  

Kwalitatief hoogwaardige ambachtelijke producten vindt u bij Jenny van der Putten, De Echte Bakker. Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Hét adres voor heerlijk, eerlijk brood met een unieke smaak!

Alles wat in onze winkel wordt aangeboden komt dagelijks VERS uit onze eigen brood- en banketbakkerij en wordt op ambachtelijke wijze met heel veel liefde en gedrevenheid voor het vak voor u gemaakt met de béste grondstoffen. Dat zie je, dat ruik je, dat proéf je!
 
Heerlijk knapperige broden vindt u in ons assortiment, zoals o.a. Desem, Spelt, Waldkorn, Meergranen, Focaccia, Lactosevrij of Zoutarm. Onze puur ambachtelijke broden onderscheiden zich door smaak, versheid en malsheid.

En wat dacht u van onze alom bekende “Mierlose Flan”, een Echte traktatie in de traditie van Mierlo Kersendorp! Niet voor niets is deze lekkernij door het Nederlands Bakkerij Centrum ‘Bekroond met Goud”! Maar ook ouderwets lekkere chocoladebollen, tompoezen, omeletjes, bananensoezen, Dutch Cookies en “Mierlose Meisjes” behoren tot onze lekkere specialiteiten.
 
Onze bakkerij is sinds de jaren ‘70 lid van het Echte Bakkersgilde in Wageningen. Dat betekent dat wij voldoen aan alle hoge eisen die het Gilde stelt op het gebied van met name kwaliteit. In 2010, 2011, 2012 én 2014 zijn wij uitgeroepen tot “Beste Echte Bakker van Nederland”! De ultieme erkenning van vele jaren vakmanschap en professionaliteit.
 
Wij nodigen u van harte uit eens een bezoek te brengen aan onze gezellige winkel aan de Kerkstraat op nummer 30, waar onze verkoopmedewerksters klaarstaan om u met veel plezier en persoonlijke aandacht te bedienen.
 
Heel graag tot ziens!
 

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Roomboter amandelstaaf

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Amandelstaaf
Bekroond op: 30 - 10 - 2023

Worstenbroodjes

Categorie: Hartige snacks
Subcategorie: Worstenbroodjes
Bekroond op: 30 - 10 - 2023

Taai-taai met kandij

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Taai taai
Bekroond op: 30 - 10 - 2023

Kerststol

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Kerststol
Bekroond op: 30 - 10 - 2023