DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Jongerius Bakker

Zoetermeer Industrieweg 8, 2712 LB

Jongerius Bakker is al 116 jaar een begrip in Zoetermeer! Wat 116 jaar geleden begon met een enkele winkel is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met elf winkels verspreid over Zoetermeer en Bleiswijk. In 1901 begon Piet Jongerius een bakkerij in Zoetermeer. Sinds 1979 heeft Gert Jongerius als derde generatie het familiebedrijf voortzet. En sinds 2017 heeft Daphne Jongerius het stokje van hem overgenomen. Een van de doelstellingen van Jongerius Bakker is het meegroeien met de gemeente Zoetermeer. Jongerius Bakker voorziet een snel groeiende gemeente dagelijks van brood en banket. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bakkerij met elf winkels. Er wordt werk geboden aan ongeveer 140 mensen. Ook levert Jongerius Bakker dagelijks producten aan Plus Verheul in Benthuizen, Jumbo Zevenhuizen, Jumbo Bergsche Hoek en Banketbakkerij De Vlaam in Gouda en omstreken. De bakkerij, de winkels en het kantoor zijn ingericht met creativiteit en fantasie. Er wordt gewerkt met grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit en met de modernste apparatuur. Het personeel werkt met plezier bij Jongerius Bakker. Door deze combinatie van factoren worden er producten van hoge kwaliteit geleverd. Er is een constante zorg voor kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid.

Jongerius Bakker is al 116 jaar een begrip in Zoetermeer!

Wat 116 jaar geleden begon met een enkele winkel is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met elf winkels verspreid over Zoetermeer en Bleiswijk.

In 1901 begon Piet Jongerius een bakkerij in Zoetermeer. Sinds 1979 heeft Gert Jongerius als derde generatie het familiebedrijf voortzet. En sinds 2017 heeft Daphne Jongerius het stokje van hem overgenomen. Een van de doelstellingen van Jongerius Bakker is het meegroeien met de gemeente Zoetermeer. Jongerius Bakker voorziet een snel groeiende gemeente dagelijks van brood en banket. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bakkerij met elf winkels. Er wordt werk geboden aan ongeveer 140 mensen. Ook levert Jongerius Bakker dagelijks producten aan Plus Verheul in Benthuizen, Jumbo Zevenhuizen, Jumbo Bergsche Hoek en Banketbakkerij De Vlaam in Gouda en omstreken.

De bakkerij, de winkels en het kantoor zijn ingericht met creativiteit en fantasie. Er wordt gewerkt met grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit en met de modernste apparatuur. Het personeel werkt met plezier bij Jongerius Bakker. Door deze combinatie van factoren worden er producten van hoge kwaliteit geleverd. Er is een constante zorg voor kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Stol

Categorie: Brood & Bolletjes
Subcategorie: Gevuld brood
Bekroond op: 24 - 11 - 2021