DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Meesterbakker Roodenrijs

Rijswijk Heulweg 7, 2288 GP

In 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.  Wat doen wij? Wij bakken en verkopen en brede variëteit aan ambachtelijke brood- en banketproducten van onderscheidende kwaliteit. Regelmatig introduceren we nieuwe smaaksensaties en regionale specialiteiten. Onze winkels stralen gezelligheid uit en zijn een ontmoetingsplek in de buurt. Wij delen onze kennis en kunde via workshops en voorlichting, in de winkel en online. Met een glimlach staan wij voor onze klanten klaar. Waarom doen wij dat? Geluk zit in de kleine dingen. Wij geloven dat onze liefde voor het ambacht kan bijdrage aan een dagelijks portie geluk. Een glimlach kan bezorgen  op het gezicht bij de mensen om ons heen. Elke dag weer. Hoe doen we dat? Door persoonlijke aandacht te hebben voor de wensen, talenten en dromen van onze klanten medewerkers en leveranciers. Wij delen en koesteren graag ons vakmanschap en de ervaring die wij sinds 1885 met ons meenemen. Keuzes voor kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.   Inspringen op de wensen van onze klanten door flexibel en innovatief te zijn. Altijd op zoek naar hoe wij, vanuit onze kerncompetenties, sociaal betrokken kunnen zijn en maatschappelijk meerwaarde kunnen bieden. Wij spannen ons in om de natuurlijke hulpbronnen waarvan wij afhankelijk zijn, zoals schoon water, vruchtbare grond en schone lucht, te beschermen.  

In 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. 


Wat doen wij?

 • Wij bakken en verkopen en brede variëteit aan ambachtelijke brood- en banketproducten van onderscheidende kwaliteit.
 • Regelmatig introduceren we nieuwe smaaksensaties en regionale specialiteiten.
 • Onze winkels stralen gezelligheid uit en zijn een ontmoetingsplek in de buurt.
 • Wij delen onze kennis en kunde via workshops en voorlichting, in de winkel en online.
 • Met een glimlach staan wij voor onze klanten klaar.


Waarom doen wij dat?

 • Geluk zit in de kleine dingen. Wij geloven dat onze liefde voor het ambacht kan bijdrage aan een dagelijks portie geluk. Een glimlach kan bezorgen  op het gezicht bij de mensen om ons heen. Elke dag weer.


Hoe doen we dat?

 • Door persoonlijke aandacht te hebben voor de wensen, talenten en dromen van onze klanten medewerkers en leveranciers.
 • Wij delen en koesteren graag ons vakmanschap en de ervaring die wij sinds 1885 met ons meenemen.
 • Keuzes voor kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.  
 • Inspringen op de wensen van onze klanten door flexibel en innovatief te zijn.
 • Altijd op zoek naar hoe wij, vanuit onze kerncompetenties, sociaal betrokken kunnen zijn en maatschappelijk meerwaarde kunnen bieden.
 • Wij spannen ons in om de natuurlijke hulpbronnen waarvan wij afhankelijk zijn, zoals schoon water, vruchtbare grond en schone lucht, te beschermen.

 

Lees meer
Openingstijden
Bekijk de website voor de openingstijden van de verschillende winkels.

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False